Registrar Problems

December 4, 2006 – 8:37 pm | by Bill

My current registrar (shall remain nameless for the time being), who I’ve been using for the past year or so, has a pretty good track record with me. I’ve registered approximately ten domains with them in the past year, six of them being registered this past week. However, I’ve had several issues with the last batch of domains that I registered.

The first problem that I encountered, is that I entered invalid nameservers when registering them. This caused the registration not to go through, and was completely my fault. I must have made a mistake typing them in and did not double check them. I called the support line and one of their representatives registered the domains for me over the phone. This seemed to be great, as I didn’t have to go through the hassle of making sure that my credit card was credited back the correct amount, and then reregistering them.

The second problem that I found, is that the rep only registered one of my .ca domains for a year when I paid for two. I emailed the accounting department and the next day they emailed me and told me to watch for a credit within the next 5-7 days.
As of right now, the .info domains are working but have no whois protection enabled, and my .ca’s are going through the CIRA registration process. I can’t wait for the whois protection to kick in, and to be able to start using my .ca domains!
(Please note: The registrar that this blog post speaks about is not the one that I used to register this domain)

  1. 1 Trackback(s)

  2. Feb 7, 2007: Fewleftstanding.net

Post a Comment